Logo
Logo
Logo

Grønhaugs Kulturstasjon

Linda har gjennom mer enn 15 års undervisningserfaring utarbeidet en metodikk som raskt gir svært gode resultater for alle, enten de er nybegynnere eller viderekomne. Metoden bygger på erkjennelsen av at det trengs mer enn bare sangteknikk for å vinne publikum.

Bilderammer

Kontakt

Vil du bestille time eller har spørsmål, kontakt Linda på mobilnr 951 06 424, eller e-mail linda.groenhaug@gmail.com

Undervisingen foregår primært i Halden. For spørsmål om kurs og undervisning andre steder i landet, vennligst kontakt Linda.

Sangkor

Vi skreddersyr seminaropplegg for koret ditt. Ta kontakt med Linda for detaljer.

Linker

Om Grønhaugs Kulturstasjon

Grønhaugs Kulturstasjon holder til i lokaler i Halden, og tilbyr flere forskjellige typer kurs og spesialopplegg innen sang og stemmebruk, studio og scene. Vi skreddersyr også egne kursopplegg for kor/vokalensembler og seminar.

Linda Grønhaug er utdannet sangpedagog med bakgrunn i rytmisk musikk. Hun har undervist i stemmebruk og scenisk fremførelse i mer enn 15 år og hjulpet mange til å finne fram til og videreutvikle sin helt egen stemme.

Noen stikkord for hva du kan forvente å lære i løpet av et semester er for eksempel:

Hos Grønhaugs Kulturstasjon får du lære å bruke de riktige musklene i pust og sang, til å skape den beste stemmeklangen med. Ved hjelp av individuelle og tilpassede metoder, hjelper vi deg å øve på nye "muskelvaner", slik at du selv blir i stand til å kjenne hva som skal til for å få en smidig og klangrik stemme.

Å lære å synge kan sammenlignes med det å lære å mestre et nytt instrument. Selv om man er født med stemmens ‘instrument’ inne i seg, er det likevel ikke medfødt å kunne bruke sangstemmen på en optimal og sunn måte, like lite som det å arve et piano gjør deg til en pianist.

Undervisingen foregår primært i Halden.